Viadesk op hét Noordelijk Intranetsymposium

Hans Koekkoek · Events · Laatst geupdate op 2 juli, 2020

noordelijk intranetsymposium

Op 29 juni 2017 wordt alweer voor de 5e keer het Noordelijk Intranetsymposium georganiseerd. Dit symposium in Groningen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste intranet event van Noord-Nederland. Viadesk is daarbij aanwezig. Tot 5 juni kunt u profiteren van een vroegboekkorting

Social intranet gemeente DDFK

Het symposium is kleinschalig en biedt veel afwisseling. Bezoekers kunnen zelf hun programma samenstellen en kiezen uit een breed aanbod aan presentaties en interactieve sessies. Een van de sprekers tijdens het symposium is Ferdie van den Brink, communicatieadviseur bij de gemeente DDFK (Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland). Ferdie vertelt over hun ambtelijke fusie en hoe Viadesk als social intranet succesvol werd ingezet om dit proces in goed banen te leiden.

Het complete dagprogramma is te vinden op de website van het Noordelijke Intranetsymposium. U bent van harte welkom om tijdens de informatiemarkt de stand van Viadesk te bezoeken voor vragen of een live kijkje op het platform. De koffie staat klaar!

Hét Noordelijk Intranetsymposium richt zich op iedereen die betrokken is bij (social) intranet, zoals communicatieadviseurs, applicatiebeheerders, projectleiders en webmasters.

Vroegboekkorting

Geïnteresseerd om langs te komen? Op de website van hét Noordelijk Intranetsymposium krijgt u tot 5 juni een vroegboekkorting!