Blijf op de hoogte met de vernieuwde Viadesk apps

Hans Koekkoek · Productnieuws · Laatst geupdate op 2 juli, 2020

Vandaag brengen we grote updates van de Viadesk apps voor iOS en Android uit, met ondersteuning voor push notificaties, privéberichten en een vernieuwd ontwerp. Daarmee blijf je altijd op de hoogte van ontwikkelingen, communiceer je simpel met collega’s en vind je makkelijk project- en teaminformatie terug.

Blijf op de hoogte met notificaties

vernieuwde apps viadesk

Vanaf versie 2.0 kun je in de Viadesk apps voor iOS en Android notificaties ontvangen. Als iemand reageert op een status update die jij plaatste, of een nieuwe versie toevoegt van een bestand dat jij eerder bewerkte, krijg je hiervan direct bericht.

 

Vernieuwde navigatie

nl-tablet-drawer

Al je groepen staan vanaf nu in een linkermenu, te vinden onder het icoon met de 3 horizontale rode strepen. Navigeren binnen de groep gaat via de tabs Startpagina, Items, Deelnemers, Agenda en Taken. Hiermee heb je alle informatie overzichtelijk bij de hand op smartphone en tablet.

Stuur privéberichten vanuit de app

vernieuwde viadesk apps

Ook alle privéberichten heb je nu bij de hand op Android, iPhone en iPad. Hiermee voer je snel een 1-op-1 conversatie met een collega, leverancier of project-partner. Ook de privéberichten vind je in het nieuwe linkermenu.

Heb je vragen over de vernieuwde apps, push notificaties, priveberichten of de vernieuwde navigatie? Stel ze gerust hieronder of neem even contact met ons op.