Follow my blog with Bloglovin

Veiligheid
&
Viadesk

Veiligheid vinden wij bij Viadesk heel belangrijk. Ben je bekend met de hosting en andere beveiligingsmaatregelen? Hier lees je alles over de veiligheid van het Viadesk Social Intranet.

Download de PDF

Kunnen cloudservices helemaal veilig zijn?

Bij Viadesk kies je er zelf voor of je een On-Premises- of cloudoplossing wilt. Het voordeel van een cloud-oplossing is dat de hosting en bescherming van de servers worden verzorgd door experts. Dit betekent ook dat de beveiligingsnormen extreem hoog zijn. Dit is vaak niet haalbaar bij stand-alone hosting. Lees onze veiligheidsleaflet voor meer informatie over de beveiliging, hosting en certificeringen.

Veiligheid op het intranet

Er komt heel wat kijken bij een sociaal intranet, nietwaar? Veel functionaliteiten moeten worden gecontroleerd. De veiligheid speelt hierin ene belangrijke rol. De beveiliging van persoonlijke gegevens en interne informatie is uiterst belangrijk. Om jou te helpen hebben wij een broschure samengesteld. In dit document lees je alles over de maatregelen die Viadesk heeft getroffen om de veiligheid van jouw data te waarborgen:

  1. Beveiligingsmaatregelen in het algemeen
  2. Informatie over hosting en certificering
  3. Voorkeuren voor jouw platform
social intranet

Download de PDF

Het bestand met alle informatie over de veiligheids maatregelen vind je in deze PDF. Om dit bestand te verzenden hebben wij jouw naam en e-mailadres nodig. De document ontvang je direct in jouw mailbox.