Starten met social intranet: leer van de GGD Zuid Limburg

Hans Koekkoek · Geen categorie · Laatst geupdate op 2 juli, 2020

Webinar Frankwatching Social Intranet Overheid

Veranderingen in het sociale domein vragen om andere manieren van werken. Informatiedeling en samenwerking staan aan de basis van de moderne zorginstelling. Voor de interactie en dialoog met klanten enerzijds, anderzijds om de interne communicatie beter te organiseren. Voor (semi)overheidsinstellingen die willen starten met social intranet is er op 15 juni 2016 het gratis webinar waarin de ervaringen van de GGD Zuid-Limburg gedeeld worden.

18 gemeenten, 500 medewerkers, honderdduizenden klanten

De GGD Zuid Limburg is de geneeskundige gezondheidsdienst van de 18 Zuid-Limburgse gemeenten. In opdracht van deze gemeenten bewaken en bevorderen de 500 medewerkers de gezondheid van al hun inwoners. Dat kan gaan van acute zorgverlening tot het gratis testen van jongeren op seksueel overdraagbare aandoeningen. Om die taak naar behoren uit te voeren wordt er heel veel kennis en informatie verzameld om gemeenten te adviseren en burgers te informeren.

Starten met social intarnet Digitalzorg.nl Magazine

Lees het artikel dat eerder gepubliceerd werd in het Digitale Zorgmagazine.

De gezondheid en veiligheid van de burgers staat centraal bij de GGD Zuid Limburg. Daarom is de verbinding tussen onderzoek, beleid en praktijk erg belangrijk voor hun manier van werken. Loes Senssen, informatiespecialist bij de GGD Zuid Limburg: “Dat betekent dat onze processen ten grondslag liggen aan de dienst die onze klant afneemt. Van belang is dat we die processen steeds weten te verbeteren, om tegemoet te komen aan de behoeften van inwoners van Zuid-Limburg. Met het social intranet krijgen we dat voor elkaar.”

Webinar

Aan de hand van leerzame lessen nemen presentator Peter Staal en Loes Senssen je stap voor stap mee op weg naar een slim social intranet. Over een goede voorbereiding, duidelijke doelstellingen, quick wins, valkuilen en successen.

Starten met social intranet? Schrijf je dan in voor dit gratis webinar.