Follow my blog with Bloglovin

Viadesk & Sharepoint

Ben je op zoek naar een kant-en-klaar social intranet in combinatie met SharePoint en Office 365? Zoek dan niet verder! Creëer een centrale digitale werkplek en combineer de kracht van SharePoint en Office 365 met de volledig geïntegreerde contentmanagement-, workspace- en social collaboration features van Viadesk social intranet.

Vraag demo aan

Maak van SharePoint een social intranet

Viadesk's Microsoft integratie

De koppeling tussen Viadesk social intranet en Microsoft SharePoint creëert één centrale werkplek voor iedereen. Dat betekent nooit meer schakelen tussen verschillende systemen, apps en platformen.

SharePoint biedt de krachtige document- en workflowmogelijkheden die je mag verwachten van een document managementsysteem. Met de kant-en-klare integratie van Viadesk krijg je het beste van beide werelden: een modern interactief social intranet dat naadloos gebruikmaakt van de functionaliteiten en inhoud van SharePoint.

Viadesk en SharePoint zorgen er voor dat alle medewerkers in één omgeving samenwerken aan documenten of projecten. Projectgroepen op het social intranet koppel je aan TeamSites in SharePoint Online.

Voor ieder besturingssysteem

Voor ieder besturingsysteem

Inclusief app voor Windows en Apple.

Toegang tot alle documenten

Toegang tot alle documenten

Vinden en updaten van je files in SharePoint.

Optimaal samenwerken

Makkelijk samenwerken

Documenten bewerken, opslaan en delen.

Breng je content naar Viadesk

Nooit meer last hebben van versnipperde informatie en onvindbare documenten. Laat je content gewoon op SharePoint staan en bewerk, deel, like en bespreek de documenten op het social intranet van Viadesk.

Viadesk haalt alle documenten en informatie op uit SharePoint. Communicatie met medewerkers verloopt soepel, iedereen is écht bereikbaar. Voor onboarding, beleidsdocumenten, personeelsuitjes en nog veel meer.

Blijf toegang houden tot alle SharePoint-functionaliteiten, zoals workflows en formulieren, maar dan zichtbaar en transparant op de tijdlijn van Viadesk. Inhoud en samenwerken komen bij elkaar!

Meer over Office 365 integratie

Neem een gratis voorproefje van hét social intranet!

Vraag je demo aan

Of bel ons op 020 305 76 60