Beheer en bewerk documenten met de Viadesk app voor iPad en iPhone

Hans Koekkoek · Productnieuws · Laatst geupdate op 29 maart, 2018

Samenwerken aan documenten op het social intranet vanaf je iPad of iPhone? Dat kan met de nieuwe versie van de Viadesk app voor iOS, die nu beschikbaar is in de App Store. Screenshot van de nieuwe Bestand importeren optie in de Viadesk app voor iOS

Nieuwe mogelijkheden

Met deze update van de app (versie 1.11):
  • Importeer je makkelijk bestanden* vanuit andere iPad/iPhone apps in Viadesk, zodat jouw wijzigingen direct beschikbaar zijn voor collega’s.
  • Kun je vanaf je iPhone een complete mappenstructuur aanmaken in een groep.
  • Bewerk je bestanden* uit Viadesk direct in jouw favoriete Office-app, en worden wijzigingen automatisch als nieuwe versie opgeslagen in jouw Viadesk social intranet.
* Deze functionaliteit vereist iOS 8. Daarnaast kun je nu ook ingesloten YouTube en Vimeo video’s direct in de app bekijken, en in de groepsagenda makkelijk naar de volgende of vorige maand swipen. Kies Viadesk als bestandslocatie in iOS 8 - documentprovider extensie

Samenwerken met andere apps

Met deze update kan Viadesk veel beter samenwerken met andere apps. Iedere app die de iOS 8 Document Provider extensie ondersteunt, zoals bijvoorbeeld de Word en Excel apps, Dropbox, OneDrive of PDF Expert, kan nu bestanden ophalen uit en beschikbaar maken voor Viadesk. Dat maakt het werken aan en beheren van documenten op je iPad of iPhone veel makkelijker.

Feedback op de app update?

We zijn benieuwd hoe de nieuwe documentbeheer-mogelijkheden bevallen. Heb je daar vragen of suggesties over? Neem gerust even contact met ons op.