Follow my blog with Bloglovin

Word onze partner

Onze klanten vertrouwen op de expertise van onze partners om door het landschap van de digitale transformatie te navigeren.

Download de leaflet

Wie zoeken wij

We zijn op zoek naar partners die onze klanten ondersteunen bij hun uitdagingen op het gebied van digitaliseringsprocessen, veranderingsmanagement, e-learning, interne communicatie, kennisdeling en samenwerking.

Waarom samenwerking?

Wij geloven dat de beste oplossingen voortkomen uit samenwerking. Daarom hebben we een programma opgesteld waarbij onze klanten optimaal profiteren van de expertise van onze partners, terwijl wij ons richten op de ontwikkelingen over hoogwaardige software producten.

Met deze combinatie bieden wij onze klanten het beste van beide werelden en realiseren we samen onze Europese ambities.

Mujibor de Graaf, CEO

Resellers

Als reseller ben je verantwoordelijk voor het doorverkopen van onze software en de begeleiding bij de intregratie van onze tooling in hun digitale werkplek.

Referral Partner

Creëer een terugkerende inkomstenstroom door het promoten en verkopen van Viadesk producten. Het enige dat je hoeft te doen is je klant naar ons door te verwijzen en wij zorgen voor de rest.

Consulting Partner

De Viadesk producten worden onderdeel van jullie software portfolio. Wij zijn op zoek naar bedrijven die adviesdiensten aanbieden in combinatie met Viadesk Digital Workplace Solutions.

Wat mag je van ons verwachten?

Onze samenwerking bestaat uit de bemiddeling van klanten of projecten naar partners en/of de wederverkoop van onze producten. De Viadesk partner zorgt voor de uitgebreide advisering, terwijl onze focus blijft liggen op de ontwikkeling van de software. Wij begeleiden en ondersteunen jullie in de eerste fasen van ons partnerschap, zodat jullie klanten de beste ervaring geboden wordt. Een voordeel voor alle betrokken partijen.

Haal alles uit ons partnerprogramma

Download onze flyer voor meer informatie over het Viadesk partnerprogramma en neem bij interesse contact op met onze partnermanager. We kijken er naar uit om van je te horen!

–>