Missie en visie

Onze missie: een mooie toekomst

Bij Viadesk hebben wij een duidelijke missie: zorgen dat mensen beter en prettiger kunnen werken. Sinds 1999 (en sinds 2014 ook vanuit Duitsland) helpen wij organisaties en overheden in binnen- en buitenland naar meer klantgerichtheid, naar nieuwe winstkansen en naar realisatie van hun groeiambitie. Ons social intranet zorgt daarvoor. Om processen te organiseren, om medewerkers te betrekken, om kennis te delen en om klanten te binden. In een omgeving die gebruiksvriendelijk is en prettig oogt.

Het team van Viadesk zet zich iedere dag in om het beste social intranet te bouwen dat er is: sociaal, toegankelijk, praktisch en veilig. Om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie, zodat zij zaken anders en slimmer kunnen aanpakken. Niet alleen om tijd te besparen in het kader van efficiency of kostenbesparing, maar zeker ook om nieuwe wegen te bewandelen om hun toekomst veilig te stellen.

Onze visie: alles voor de gebruiker

Wij zijn er trots op een bijdrage te mogen leveren aan de nieuwe manier van werken. Echte interactie is alleen mogelijk wanneer het social intranet toegankelijk is voor iedereen én opgezet is vanuit de gebruiker. Die laagdrempeligheid zorgt ervoor dat het platform daadwerkelijk gebruikt wordt voor de mensen waarvoor het bedoeld is.

Een social intranet is niet succesvol vanwege zijn functionaliteiten, maar door de wijze waarop deze tegemoet komt aan de behoefte van de gebruiker. Het is bij uitstek een plaats waar iedereen een podium krijgt, waar mensen naar elkaar luisteren, waar nieuwe ideeën omarmt worden, waar vertrouwen de basis is voor échte samenwerking en waar kennisdeling in alle opzichten ons dagelijks leven verrijkt.

Zo doen we dat

Bij Viadesk zijn wij echte kenniswerkers: mensen die informatie bijeenzoeken, verrijken, bewerken en herverdelen. Hierdoor vergaren we nieuwe en verbeterde inzichten en vergroten wij onze competenties. Om nieuwe producten te ontwikkelen en kritisch te kijken naar onze dienstverlening.

Alles wat wij doen controleren en testen wij en kunnen wij via de beveiligde SaaS-software direct aanbieden aan onze klanten. Veiligheid van privacy en data staat daarbij altijd voorop. Zo worden al onze diensten gehost in Nederland en daarmee dus geen zorgen over inmenging van de Amerikaanse overheid (wat wel het geval is bij platforms gehost in de VS).

Wat levert dat op?

Tevreden klanten en een mooi product. Waarop wij beiden trots zijn! Een fijne bijkomstigheid is dat onze werkwijze zich tevens vertaalt naar nieuwe, innovatieve oplossingen. Zo hebben wij Coursepath ontwikkelt, een gehost online trainingplatform dat organisaties in staat stelt om in een paar stappen snel en eenvoudig cursussen te maken en te delen. Een mooie en handige manier om zelfstandig trainingen aan te bieden. Dat maakt leren een stuk leuker!

En voor organisaties die willen starten met social intranet of op zoek zijn naar een alternatief voor hun huidige platform, heeft Viadesk de Social Intranet Toolkit ontwikkelt. Dit gratis hulpmiddel (in de vorm van een workshop gebasseerd op het business model canvas) behandelt in één dag de belangrijkste vraagstukken voor een succesvolle uitrol van het social intranet.

Onze kernwaarden

Geweldige service

Klantervaring en -beleving gaat over menselijk contact. Klanttevredenheid gaat over de positieve manier waarop dat contact plaatsvindt. Wat ons betreft het allerbelangrijkste om succesvol te zijn en om te groeien. Zowel voor onze klanten als voor onszelf. En dat alles start bij een oprechte passie voor praktische oplossingen en nieuwe ideeën die voldoen aan de klantbehoefte.

Geweldige software

Wij bouwen een social intranet dat onze gebruikers blij en slim tegelijk maakt. Het helpt hen om succesvol te zijn en ambities waar te maken. Organisatiebreed én op persoonlijk niveau.

Geweldige werkplek

Wij willen graag een fijne werkplek creëren voor onze klanten én voor onszelf. Want wat je geeft krijg je ook terug. Dat begint bij een verantwoordelijkheidsgevoel naar elkaar, veel positieve energie en een flink portie humor.