Follow my blog with Bloglovin

Over ons

Missie en visie

Onze missie: een mooie toekomst

Bij Viadesk hebben wij een duidelijke missie: zorgen dat mensen beter en prettiger kunnen werken. Sinds 1997 (en sinds 2014 ook vanuit Duitsland) helpen wij organisaties en overheden in binnen- en buitenland naar meer klantgerichtheid, naar nieuwe kansen en naar realisatie van hun groeiambitie. Ons sociale intranet, e-learningsoftware en knowhow dragen hieraan bij. Met Viadesk worden klanten in staat gesteld om processen te organiseren, collega’s te betrekken, kennis te delen en klanten aan zich te binden. Dit uiteraard in een gebruikersvriendelijke en prettige omgeving.

Het team van Viadesk zet zich iedere dag in om het beste social intranet te bouwen dat er is: sociaal, toegankelijk, praktisch en veilig. Hiermee helpen we organisaties bij hun digitale transformatie, zodat zij zaken anders en slimmer kunnen aanpakken. Niet alleen om tijd te besparen in het kader van efficiency of kostenbesparing, maar zeker ook om nieuwe wegen in te gaan om de toekomst veilig te stellen.

Onze visie: alles voor de gebruiker

Wij zijn er trots op bij te dragen aan de nieuwe manier van werken. Echte interactie is alleen mogelijk als het social intranet toegankelijk is voor iedereen én opgezet is vanuit de gebruiker. Die laagdrempeligheid zorgt ervoor dat het platform daadwerkelijk gebruikt wordt voor de mensen waarvoor het bedoeld is.

Een social intranet is niet succesvol vanwege zijn functionaliteiten, maar door de wijze waarop aangepast is aan de behoefte van de gebruiker. Het is bij uitstek een plaats waar iedereen een podium krijgt, waar mensen naar elkaar luisteren, waar nieuwe ideeën omarmd worden, waar vertrouwen de basis is voor échte samenwerking en waar kennisdeling in alle opzichten ons dagelijks leven verrijkt.

Zo doen we dat

Bij Viadesk zijn wij echte kenniswerkers: mensen die informatie bij elkaar zoeken, verrijken, bewerken en herverdelen. We krijgen hierdoor nieuwe en verbeterde inzichten en vergroten wij onze competenties. Met als gevolg dat wij nieuwe producten kunnen ontwikkelen en kritisch kijken naar onze dienstverlening.

Alles wat wij doen wordt grondig gecontroleerd en getest. Ook kunnen wij dit via de beveiligde SaaS-software direct aanbieden aan onze klanten. Veiligheid van privacy en data staat daarbij altijd voorop. Zo worden al onze diensten gehost in Nederland. Geen zorgen dus over inmenging van de Amerikaanse overheid (wat wel het geval is bij platforms gehost in de VS).

Wat levert dat op?

Tevreden klanten en een mooi product. En daar zijn wij trots op! Een fijne bijkomstigheid is dat onze werkwijze zich tevens vertaalt naar nieuwe, innovatieve oplossingen. Zo hebben wij Coursepath ontwikkeld, een gehost online trainingplatform dat organisaties in staat stelt om in een paar stappen snel en eenvoudig cursussen te maken en te delen. Een mooie en handige manier om zelfstandig trainingen aan te bieden. Dat maakt leren een stuk leuker!

Voor organisaties die willen starten met social intranet of op zoek zijn naar een alternatief voor hun huidige platform, heeft Viadesk de Social Intranet Toolkit ontwikkeld. Dit gratis hulpmiddel (in de vorm van een workshop gebaseerd op het business model canvas) behandelt in één dag de belangrijkste vraagstukken voor een succesvolle uitrol van het social intranet.

Onze kernwaarden

Geweldige service

Klantervaring en -beleving gaat over menselijk contact. Klanttevredenheid gaat over de positieve manier waarop dat contact plaatsvindt. Wat ons betreft het allerbelangrijkste om succesvol te zijn en om te groeien. Zowel voor onze klanten als voor onszelf. En dat alles start bij een oprechte passie voor praktische oplossingen en nieuwe ideeën die voldoen aan de klantbehoefte.

Geweldige software

Wij bouwen een social intranet dat onze gebruikers blij en slim tegelijk maakt. Het helpt hen om succesvol te zijn en ambities waar te maken. Organisatiebreed én op persoonlijk niveau.

Geweldige werkplek

Wij willen graag een fijne werkplek creëren voor onze klanten én voor onszelf. Dat begint bij een verantwoordelijkheidsgevoel naar elkaar, veel positieve energie en een flink portie humor.