Follow my blog with Bloglovin

Viadesk &
Office 365

Office 365 is een geweldige tool om aan documenten te werken. Viadesk is geweldig om met elkaar te communiceren en samen te werken. Daarom hebben wij een kant-en-klare integratie gemaakt die het beste van Microsoft en Viadesk social intranet combineert.

Vraag demo aan

Volledige integratie

Viadesk's Microsoft integratie

De koppeling tussen Viadesk social intranet en Microsoft Office 365 creëert één centrale werkplek voor iedereen. Dat betekent nooit meer hoeven te schakelen tussen verschillende systemen, apps en platformen. In plaats daarvan is alles vanaf één plaats bereikbaar en vooral ook herkenbaar. Zo wordt het vinden en delen van informatie en kennis een stuk eenvoudiger, in een omgeving die veilig is en waar privacy gewaarborgd is.

De integratie tussen Viadesk en SharePoint zorgt ervoor dat alle medewerkers (en desgewenst externen) in één omgeving kunnen samenwerken aan documenten of projecten. Projectgroepen op het social intranet koppel je 1-op-1 aan TeamSites in SharePoint Online.

Logo Office 365

Koppel Viadesk social intranet en Office 365 en laat je medewerkers in een centrale en vertrouwde omgeving samenwerken.

Logo Microsoft SharePoint

De SharePoint connector integreert perfect met de software van Viadesk social intranet. Maak optimaal gebruik van alle features.

Logo Microsoft Outlook

Afspraken die gemaakt worden in Viadesk social intranet zijn verbonden met Outlook en daarmee automatisch ook met Office 365.

Synchronisatie

Synchronisatie

Viadesk-projectgroepen en SharePoint TeamSites zijn simpel te koppelen. Zodat documentbeheer in SharePoint samenkomt met de communicatie en interactie op het Viadesk social intranet. Mappen en documenten uit SharePoint worden overzichtelijk in Viadesk getoond en zijn direct toegankelijk. En gebruikers synchroniseer je eenvoudig met de bijbehorende TeamSite.

Single-Sign-On

Dankzij Single-Sign-On met Azure Active Directory kunnen gebruikers naadloos schakelen tussen Viadesk en andere Office 365 applicaties.

Vraag een persoonlijke demo aan

Ben je op zoek naar een social intranet in combinatie met SharePoint en Office 365? Vraag dan een demo aan, we geven je graag een persoonlijke rondleiding.