Follow my blog with Bloglovin

Microsoft 365 & Viadesk

Koppel Teams, TeamSites, SharePoint en alle andere bekende Microsoft-applicaties met Viadesk. Maak Microsoft resources eenvoudig te raadplegen met de kant-en-klare Microsoft 365 integratie. Twee geweldige tools combineren? Onze Microsoft 365 integratie staat voor je klaar!

Lees de Microsoft 365 gids
Office 365 intranet

Volledige Microsoft 365 integratie

De koppeling tussen Viadesk social intranet en Microsoft 365 creëert één centrale werkplek voor iedereen. Dat betekent nooit meer hoeven te schakelen tussen verschillende systemen, apps en platformen. In plaats daarvan is alles vanaf één plaats bereikbaar, namelijk op het social intranet. Zo wordt het vinden en delen van informatie en kennis een stuk eenvoudiger, in een omgeving die veilig is en waar privacy gewaarborgd blijft.

De integratie tussen Viadesk en SharePoint zorgt ervoor dat alle medewerkers (en externen) in één omgeving kunnen samenwerken aan documenten of projecten. Projectgroepen op het social intranet koppel je 1-op-1 aan TeamSites in SharePoint Online.

office 365 intranet

Integreer Microsoft 365 en Viadesk social intranet en laat je medewerkers in een centrale en vertrouwde omgeving samenwerken.

digitaal samenwerken

De SharePoint connector integreert perfect met de software van Viadesk social intranet. Maak optimaal gebruik van alle features.

office 365 integratie

Afspraken die gemaakt worden in Viadesk social intranet zijn verbonden met Outlook en daarmee automatisch ook met Microsoft 365.

Office 365 integratie

Microsoft 365, intranet en meer…

Ook Viadesk-projectgroepen en SharePoint TeamSites zijn simpel te koppelen. Zodat documentbeheer in SharePoint samenkomt met de communicatie en interactie op het Viadesk social intranet. Mappen en documenten uit SharePoint worden overzichtelijk in Viadesk getoond en zijn direct toegankelijk. En gebruikers synchroniseer je eenvoudig met de bijbehorende TeamSite.

Single-Sign-On

Dankzij Single-Sign-On met Azure Active Directory kunnen gebruikers naadloos schakelen tussen Viadesk en andere Microsoft 365 applicaties.

Download meer informatie

Het bestand met meer informatie over de integratie van Microsoft 365 in het Viadesk Social Intranet vind je in deze document.