Onderweg op de hoogte van intern nieuws met de Viadesk apps

Hans Koekkoek · Productnieuws · Laatst geupdate op 17 oktober, 2016

Goed nieuws! De Nieuws-module is vanaf vandaag beschikbaar in de Viadesk apps voor iOS en Android. Daarmee zijn Viadesk-gebruikers ook onderweg simpel en snel op de hoogte van intern nieuws en ontwikkelingen.

nieuws module social intranet

Update of download de nieuwe versie (1.12) van de Viadesk app uit de App Store of Google Play store om direct beschikking te krijgen over de nieuwsfunctie.

Nieuws module social intranet

Daarmee ben je niet de enige, want sinds de uitrol zijn veel Viadesk-klanten de Nieuws-module gaan gebruiken. Onder meer om: 
  • het nieuws van de organisatie centraal te delen (RINO Zuid, Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid);
  • binnen een groep een besloten blog van experts op te zetten (op het forum van de VNG);
  • het compact delen van project- of team-updates , door het Nieuws-widget in te stellen op lijst-weergave (gemeente Amsterdam).

Vooral de optie om berichtafbeeldingen toe te voegen en de uitgebreide weergave-mogelijkheden worden door de eerste gebruikers erg gewaardeerd. En met het toevoegen van de Nieuws-module in de apps is het nu een compleet communicatiemiddel geworden.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Nieuws-module of de nieuwe mogelijkheden van de Viadesk apps? Neem gerust contact met ons op via support@viadesk.nl of +31 (0)20 305 7660.