Nieuw: Stuur privéberichten in Viadesk

Hans Koekkoek · Productnieuws · Laatst geupdate op 29 oktober, 2014

In de eerste week van november komt een nieuwe versie van Viadesk beschikbaar met drie nieuwe features die interne communicatie nog makkelijker zullen maken. Over Evenementen schreven we gisteren. Vandaag deel 2. 

Veel communicatie binnen projecten, teams en organisaties verloopt soepeler binnen de besloten groepen van Viadesk. Maar soms is het handig om een collega even snel 1-op-1 een bericht te kunnen sturen. Met de nieuwe privéberichten-functie kan dat heel makkelijk in Viadesk. Hoe?

Screenshot van de priveberichten-feature in Viadesk

Hoe werken privéberichten?

privebericht-notificatie-in-viadesk-social-intranet Een privébericht is zó verstuurd. Klik op de profielfoto van een collega, en in het popup scherm die verschijnt kun je direct een bericht typen en verzenden. Als je berichten ontvangt zie je in de navigatie, bij de nieuwe berichten-optie, aan het oplichtende getal hoeveel nieuwe berichten je hebt ontvangen. Met privéberichten breng je een collega snel op de hoogte van de status van een document, kun je hem of haar bedanken voor het bijdragen aan een discussie of leg je contact met andere experts binnen een social intranet.

Wanneer beschikbaar?

Net als de evenementen-feature zijn privéberichten in de eerste week van november beschikbaar voor alle Viadesk-gebruikers. In de apps voor iOS en Android zijn privéberichten voorlopig nog niet beschikbaar. Daaraan wordt de komende maanden gewerkt.