Nieuw: Organiseer evenementen vanuit Viadesk

Hans Koekkoek · Productnieuws · Laatst geupdate op 28 oktober, 2014

In de eerste week van november komt een nieuwe versie van Viadesk beschikbaar met drie nieuwe features die interne communicatie nog makkelijker zullen maken. De eerste is de nieuwe Evenementen-feature: Met de nieuwe Evenementen-feature in Viadesk organiseer je simpel workshops, lezingen of netwerkbijeenkomsten op je social intranet of kennisnetwerk. Binnen een paar minuten maak je een aanmeldformulier, waarop geïnteresseerden zich met één klik kunnen inschrijven. Screenshot van de Evenementen-functie in Viadesk De evenement-functie biedt verscheidene opties, waarmee kan worden ingespeeld op de eigenschappen van de doelgroep en het evenement zelf.

Opties in het aanmeldformulier

Bij het aanmaken van een evenement kan een organisator:
  • het aanmeldformulier publiek maken, zodat ook externen zich kunnen inschrijven;
  • het maximum aantal deelnemers beperken; of
  • een uiterste inschrijfdatum instellen.
Dus als de evenementslocatie een beperkte capaciteit heeft of de voorbereidingstijd afhankelijk is van het aantal inschrijvingen, kan er op het aanmeldformulier al rekening mee worden gehouden. Opties bij het aanmaken van een evenement

Wanneer beschikbaar?

De Evenementen-feature is een van drie nieuwe functies die in de eerste week van november beschikbaar komt voor alle Viadesk-gebruikers.