Krachtiger gebruikersbeheer voor uw Viadesk social intranet

Hans Koekkoek · Productnieuws · Laatst geupdate op 25 september, 2014

Naast een ingebouwde document viewer en een nieuw ‘responsive’ design is het gebruikersbeheer in Viadesk uitgebreid: het is vanaf nu mogelijk om deelnemers-accounts te deactiveren. Screenshot van een Viadesk social intranet met de user deactivation feature ge-highlight. Deze nieuwe mogelijkheid heeft een aantal voordelen:
  • Gedeactiveerde deelnemers tellen niet mee voor het aantal actieve deelnemerslicenties van uw Viadesk-platform.
  • Bij bijdragen van gedeactiveerde deelnemers blijft de naam zichtbaar (contactgegevens worden natuurlijk wel verborgen).
  • Webmasters kunnen gedeactiveerde deelnemers op een later moment weer heractiveren.
Perfect voor het social intranet of de projectomgeving die al langer in gebruik zijn, en waar sommige deelnemersaccounts niet meer actief zijn.

Meer nieuwe functionaliteit

En uitgebreider gebruikersbeheer is pas het begin. Met deze update komt veel meer functionaliteit beschikbaar: