Android app geüpdatet: makkelijker en sneller papierloos werken

Hans Koekkoek · Productnieuws · Laatst geupdate op 18 december, 2012

Tijdens deze stressvolle maand moet je mensen niet onnodig lastigvallen. Iedereen is druk bezig met het afronden van projecten en het halen van deadlines. Maar na ons Sinterklaaskado voor iOS-gebruikers hadden de Android-bezitters nog wel iets van ons te goed. Iets dat hun werk makkelijker zal maken. Een vroeg Kerstkado, inderdaad: een grote update van onze Android app. Met offline synchronisatie van bestanden, uploaden van documenten, een Nieuwsfeed per groep, en makkelijker navigatie door de app. Wat betekent dat precies?

Documenten syncen en toevoegen

Het voordeel van de Viadesk Android app was dat je altijd bij je bestanden kon, zolang je verbinding had met internet. Maar een internetconnectie is niet altijd beschikbaar, en daar loop je natuurlijk precies tegenaan als je net een belangrijk overleg hebt. Wat nu?

Met de nieuwe ‘Favorieten’-functie kun je bestanden en items met je Android tablet of smartphone synchroniseren. Daarmee zijn ze ook offline beschikbaar.

Nog mooier is dat je nu ook bestanden vanaf je Android device kunt uploaden naar groepen en mappen. Daarmee is de cirkel van papierloos werken met Viadesk rond:
  • download documenten uit Viadesk,
  • bewerk ze in andere apps op je tablet of telefoon, en
  • stuur ze vanaf je Android terug naar Viadesk.
Probeer het maar eens als je de verbeterde app hebt geïnstalleerd.

Sneller door de app navigeren

Van gebruikers hoorden we dat ze in Viadesk vaak veel groepen gebruiken, en daar ook tussen heen-en-weer schakelen. Dat is nu veel makkelijker, met het nieuwe groep-navigatiemenu:

Groepsnieuwsfeed

En eindelijk voegen we in de Android app ook de Nieuwsfeed in groepen toe. Daarmee heb je in één oogopslag inzicht in de laatste wijzigingen in een groep, en kun je snel reageren op recent geplaatste bestanden en vragen.

Onderhoud

Wat je verder zal opvallen is dat de Nieuwsfeed sneller laadt en reageert. En we hebben verschillende kleine verbeteringen doorgevoerd en bugs gerepareerd.

Feedback? Graag!

Met deze mooie update hopen we dat jullie nog efficiënter vanaf Android kunnen samenwerken en kennisdelen. Kan het nog beter? Heb je suggesties of kom je foutmeldingen tegen? Stuur ze naar support@viadesk.nl of bel +31 (0)20 305 76 60. Dank je wel!